]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


Evenementen - overzicht

Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any

Internet of Things (IoT) in Nieuwe Materialen (17 september 2017)
Deze sessie van POM West-Vlaanderen legt zich specifiek toe op de impact en opportuniteiten van IoT binnen de sector van de Nieuwe Materialen.
Datum: 7/09/2017, 16:15
Locatie: VKC in Kortrijk
 
Tweede editie Forum ‘Young Talent in Action' - VBO (2 oktober 2017)
Meer jongeren aan het werk helpen en bruggen bouwen tussen jongeren, de bedrijfswereld en de arbeidsmarkt. Met het oog op de tweede editie krijgen meer dan 200 jongeren de titel van Young Talent in Action Ambassador. 12 maanden lang wisselen de YTIA Ambassadors van gedachten met bedrijfsleiders en specialisten over jongeren op de arbeidsmarkt.
Datum: 2/10/2017, 0:00
Locatie: BOZAR Brussel
 
Trefdag VVSG: #Trefzeker de toekomst maken (12 oktober 2017)
Eén jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen, nodigt de VVSG u uit voor de Trefdag. Als geëngageerde lokale politicus of medewerker van het lokale bestuur krijgt u op deze dag veel inspiratie, verse ideeën en sterke voorbeelden aangereikt die u kunt inzetten voor programma's, bestuursakkoorden, beleidsplannen en concrete projecten op het terrein. Kortom de Trefdag biedt u veel bagage voor de volgende beleidsperiode. #Trefzeker, met kracht en precisie kunt u aan de slag.
Datum: 12/10/2017, 9:30
Locatie: ICC Gent, Van Rysselberghedreef 2 (Citadelpark) te 9000 Gent
 
Opties


 © 2008 - 2017 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.