2017 nr. 1: Chocolatiers in West-Vlaanderen - Artikels

Beschikbare items: 21
Aantal items per pagina:   
TypeTitelHitsToegevoegd
PDFVan In, Jan Bart (2017). In verwachting van chocolade, in West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: p. 66110/05/2017
PDFVancauwenberghe, Bart; Van In, Jan Bart (2017). Patriek en Peter Destrooper: na de lukken nu de kaaskoekjes, in West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: p. 76310/05/2017
PDFVancauwenberghe, Bart (2017). Hulste plukt de vruchten van het veld, in West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: p. 8-96610/05/2017
PDFVancauwenberghe, Bart (2017). Van elke fase steek je wel iets op: Evelyne Mouton (Petit Mouton), in West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: p. 10-116210/05/2017
PDFVanderheyden, Nick (2017). Een (cacao)boontje voor chocolade: Belgische innovaties zijn rode draad in de 19e eeuwse chocoladekroniek, in West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: p. 15-165910/05/2017
PDFVanderheyden, Nick; Van In, Jan Bart (2017). Belgiƫ is kampioen in chocolade-export: onze chocolademarkt in de internationale context, in West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: p. 17-196110/05/2017
PDFVan In, Jan Bart (2017). Sterk in ambacht, matig in industriƫle productie: positie van West-Vlaanderen in het Belgische chocoladelandschap, in West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: p. 21-235310/05/2017
PDFVan In, Jan Bart (2017). Wie zijn de grootste West-Vlaamse chocoladeverwerkers?: inzet op specialisatie en export, in West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: p. 24-254410/05/2017
PDFVan In, Jan Bart (2017). Brugge is het mekka van de chocoladeconsumptie: recordaantal chocoladewinkels in West-Vlaanderen, in West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: p. 28-295510/05/2017
PDFVan In, Jan Bart (2017). Opleiding chocolatier steeds meer in trek: Ter Groene Poorte is het kenniscentrum van de chocoladestiel, in West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: p. 30-315510/05/2017
123