]]>

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom  |    Inloggen  

KENNISPLATFORM ECONOMIE


Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any
In de kijker

Deze website
wordt vernieuwd!

Om de transitie vlot te laten verlopen, wordt er tijdelijk geen nieuwe informatie meer ingevoerd op het kennisplatform - met uitzondering van de nieuwe edities van West-Vlaanderen Werkt.

Inschrijven op onze producten blijft echter mogelijk.
Bent u geïnteresseerd in het sociaaleconomisch persoverzicht of wenst u een abonnement op het tijdschrift West-Vlaanderen Werkt? Via registratie op het kennisplatform kan u het inschrijvingsformulier invullen. Wij verzekeren u dat u deze informatie vlot blijft ontvangen.

Als u nog vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren.
Dank voor uw begrip.
West-Vlaanderen Werkt

Ik wil de laatste editie van het tijdschrift 
digitaal lezenklik hier

Ik wil een reminder bij een nieuwe editie
of een gratis abonnement op het fysieke tijdschrift.
(via registratie op het kennisplatform).

Bedrijfsinvesteringen in West-Vlaanderen stijgen met meer dan 10 %
in jaar tijd

De economische heropflakkering in West-Vlaanderen (en in heel Vlaanderen) weerspiegelt zich in de cijfers over de bedrijfsinvesteringen: die klimmen in 2016 op naar 3,77 miljard euro (+10,2% in vergelijking met 2015). Daarmee bereiken ze een historisch record.

Dat blijkt uit een analyse die de basis vormt voor een themadossier in het tijdschrift West-Vlaanderen Werkt. 

In dat dossier pakken we ook uit met 20 mooie, grote en/of inspirerende investeringscases. Dit zowel uit de industriële sector, de toerisme- branche, de lokale overheden als in de social profit. Lees er meer over.

  

 

 

West-Vlaanderen Werkt
Zoeken
 © 2008 - 2018 - Het Kennisplatform Economie maakt deel uit van het Kenniscentrum Economie West van de Provincie West-Vlaanderen - dienst economie       Logo provincie West-Vlaanderen - Door mensen gedreven  

Het Kennisplatform Economie bevat talrijke links naar externe locaties waarvan wij de toegankelijkheid voor slechtzienden niet kunnen garanderen. Indien u dit wenst, kunt u de informatie ook opvragen via de contactgegevens via deze link.