Permalink   Email Stuur naar een vriend   Afdrukken
Ik wil meer knop      Delen op LinkedIN     Add to any

Artikels - In verwachting van chocolade

Volledige referentie

Van In, Jan Bart (2017). In verwachting van chocolade, in West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: p. 6

Details

 
Referentienummer:66154


Beschikbaar in het documentatiecentrum van het Kenniscentrum Economie West
Enkel ter plaatse raadpleegbaar



Auteur(s)


Verschenen in de publicatie
  • (2017). West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1. West-Vlaanderen Werkt. Provincie West-Vlaanderen: Brugge. , Meer info

Omschrijving

De kwaliteit van onze Belgische chocolade is voor een groot deel afhankelijk van de kristallen die zich vormen bij de stolling van de chocolade. Onderzoekster Annelien Rigolle van de KU Leuven, Campus Kulak, ontwikkelde een nieuwe manier om snel te kunnen controleren of de cacaoboter bij de stelling wel op de juiste manier kristalliseert. De nieuwe methode kan de chocoladesector heel wat tijdswinst opleveren.

Deze publicatie behoort tot de bibliotheek Kenniscentrum Economie West, die gratis consulteerbaar en vrij toegankelijk is. Klik op OK voor het openen van de opgevraagde publicatie. Hiermee bevestigt u de publicaties alleen voor persoonlijk gebruik aan te wenden.




 Bijlage(n)
W-VL_Werkt_2017_1-In_verwachting_van_chocolade
 
 Trefwoord(en)
  • Chocolade
  • Innovatie
  • Onderzoek en ontwikkeling
 Geografische aanduiding
  • West-Vlaanderen